Salgs- og leveringsbetingelser

  BETALING: Betaling netto kontant. Her på webshoppen kan der betales med dankort, VISA og Mastercard.
  PALLER: Køber faktureres 120,00 kr. pr. palle. Ved tilbagelevering af paller inden for 2 måneder, krediteres køber 75,00 kr. pr. palle.

  Alle priser er inkl. moms.

  dkvisa.pngMastercard 45Px
  Verifiedbyvisa Mastercard Secure

   

   

   

  Læs mere

  Vigtigt ved lægning

  Når du lægger fliser er der et par vigtige ting du skal huske.

  Læs mere

Om Sandgaard Beton

Vores historie

Sandgaard Beton A/S har siden 1970 fremstillet betonprodukter, og er i dag udelukkende en webshop, der gør det nemt og simpelt at bestille og få leveret belægningssten, fliser og andre betonvarer lige til døren. For os er den gode dialog en vigtig del af handelen, og vi sidder derfor klar til at hjælpe med personlig assistance under hele dit køb. Her på hjemmesiden kan du desuden finde vejledninger og gode råd, der hjælper dig på vej, hvis du vælger at lægge dine belægningssten eller fliser selv.

Leveringen er ligeledes en vigtig del af vores service, og vi sætter derfor, i dialog med vores samarbejdspartnere, en ære i at levere dine betonprodukter til ønsket tidspunkt og, såfremt du måtte ønske det, på en placering, der er mest optimal for dig.

 

Kvalitet

Alle vores produkter er udstyret med det fælleseuropæiske garantistempel CE-mærket, og sikrer dig den bedste kvalitet. Beton er et slidstærkt og hårdført materiale, der med den rigtige bundopbygning, kan anvendes som belægning på terrasser, havestier eller indkørsler i mange år. Mange af vores produkter har desuden en ekstra overflade af fin beton, der gør det sværere for snavs og smuds at sætte sig fast. Kontakt os, og hør om det produkt du har kig på, har en overflade med ekstra fin beton.

Sandgaard Beton a/s
Højerupvej 18
4660 Store Heddinge
Danmark
tlf. +45 5650 2530
cvr DK 1004 8060
bank 7641 - 2025660
Powered by:
CoverGanda & XDC Gruppen