Salgs- og leveringsbetingelser

  BETALING: Betaling netto kontant. Her på webshoppen kan der betales med dankort og VISA.

  PALLER: Køber faktureres 120,00 kr. pr. palle. Ved tilbagelevering af paller inden for 2 måneder, krediteres køber 75,00 kr. pr. palle.

  Alle priser er inkl. moms.


  dkvisa.png

  Læs mere

  Vigtigt ved lægning

  Når du lægger fliser er der et par vigtige ting du skal huske.

  Læs mere

Om Sandgaard Beton

Sandgaard Beton A/S i St. Heddinge på Stevns har siden begyndelsen i 1970 fremstillet kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Det, der engang var traditionelt cementstøberi med et begrænset varesortiment, er nu en topmoderne og alsidig beton-producent - takket være ægteparret Lizette og Bent Sandgaards årelange indsats.

Således kan Sandgaard Beton A/S i dag bryste sig af at have et af Danmarks største og mest effektive produktionsanlæg - samt et varieret udbud inden for belægningssten.

Entreprenører, anlægsgartnere, planteskoler og private kunder overalt i landet vælger i stigende grad produkter fra Sandgaard Beton A/S. Dagbladet Børsen har derfor fire år i træk kunnet udnævne virksomheden til Børsen Gazelle. En hæder, som kun overgår landets hurtigst voksende selskaber. 

Dig og Sandgaard Beton A/S 
En handel med Sandgaard Beton A/S betyder sikkerhed på alle leder og kanter. Alle produkter er udstyret med det fælleseuropæiske garantistempel CE-mærket.

Hos Sandgaard Beton A/S fremstiller vi alle produkter i store partier. Derfor er det kun nødvendigt at lægge en behersket avance oven i produktionsomkostningerne. Det betyder yderst fornuftige priser - især ved direkte salg til kunderne.

Sandgaard Beton a/s
Højerupvej 18
4660 Store Heddinge
Danmark
tlf. +45 5650 2530
cvr DK 1004 8060
bank 7641 - 2025660
Powered by:
CoverGanda & XDC Gruppen