Salgs- og leveringsbetingelser

  BETALING: Betaling netto kontant. Butikken modtager Dankort samt VISA

  PALLER: Køber faktureres 120,00 kr. pr. palle. Ved tilbagelevering af paller inden for 2 måneder, krediteres køber 75,00 kr. pr. palle.

  Alle priser er inkl. moms.


  dkvisa.png

  Læs mere

  Vigtigt ved lægning

  Når du lægger fliser er der et par vigtige ting du skal huske.

  Læs mere

Om Sandgaard Beton

Sandgaard Beton A/S i St. Heddinge på Stevns har siden begyndelsen i 1970 fremstillet kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Det, der engang var traditionelt cementstøberi med et begrænset varesortiment, er nu en topmoderne og alsidig beton-producent - takket være ægteparret Lizette og Bent Sandgaards årelange indsats.

Således kan Sandgaard Beton A/S i dag bryste sig af at have et af Danmarks største og mest effektive produktionsanlæg - samt et varieret udbud inden for belægningssten.

Entreprenører, anlægsgartnere, planteskoler og private kunder overalt i landet vælger i stigende grad produkter fra Sandgaard Beton A/S. Dagbladet Børsen har derfor fire år i træk kunnet udnævne virksomheden til Børsen Gazelle. En hæder, som kun overgår landets hurtigst voksende selskaber. 

Dig og Sandgaard Beton A/S
En handel med Sandgaard Beton A/S betyder sikkerhed på alle leder og kanter. Alle produkter er udstyret med det fælleseuropæiske garantistempel CE-mærket.

Hos Sandgaard Beton A/S fremstiller vi alle produkter i store partier. Derfor er det kun nødvendigt at lægge en behersket avance oven i produktionsomkostningerne. Det betyder yderst fornuftige priser - især ved direkte salg til kunderne.

Sandgaard Beton a/s
Højerupvej 18
4660 Store Heddinge
Danmark
tlf. +45 5650 2530
fax +45 5650 3265
cvr DK 2098 6042
bank 7316 - 0001007130
Powered by:
CoverGanda & XDC Gruppen